Klant-Login

U bent reeds klant bij RESTO bouwspecialiteiten?

Log in om verder te gaan.

 

Login gegevens vergeten? Contacteer ons!

Mail naar info@restobouw.be

Nieuwe bezoeker?

Wenst u graag toegang tot ons uitgebreid assortiment?

Registreer dan uw gegevens om verder te gaan.

 

 

Downloaden catalogus

U wenst toegang tot onze RESTO catalogus? Gelieve hieronder uw gegevens in te vullen.

Diskoklick afstandplaten

De Diskoklick afstandplaten zijn ontwikkeld om te compenseren en recht uit te lijnen wanneer u een raam of deur in een opening monteert. De onderdelen zijn ontworpen om rechtstreeks rond de bevestigingsschroef te passen, zodat ze op de ideale plek zitten om de correcte speling te voorzien en ze de kracht van de bevestigingsschroeven kunnen absorberen.

 

Installatieklemmen

Het paar installatieklemmen op ieder onderdeel is ontworpen om te voorkomen dat het onderdeel van de bevestigingsschroef valt tijdens de installatie.

 

Montagehulpstuk

Sommige versies hebben een extra montagehulpstuk in de vorm van een korte plastic arm, die uit de rand van het onderdeel steekt. Zo kan de installateur het onderdeel heel precies positioneren alvorens de schroef vast te draaien. Daarna kan hij de arm afbreken: die is namelijk voorzien van een breekpunt.

 

Kwaliteitsvolle materialen

Net zoals alle andere producten van Roto Glas-Tec zijn de afstandplaten vervaardigd van hoogwaardige kunststofmaterialen en getest volgens internationale normen op hun materiaaleigenschappen, waaronder het vermogen om een hoge drukbelasting te weerstaan bij temperaturen van -30 tot 90 ºC.

 

Kleurcodes

De afstandplaten zijn verkrijgbaar in een volledige reeks diktematen van 1 tot 10 mm. Ze hebben tien verschillende kleuren, één voor elke dikte.

 

De algemene grootte van de onderdelen gaat van 30 x 40 mm tot 52,5 x 65 mm en sommige versies hebben ook tussenmaten.

 

Alle Diskoklick-onderdelen kunnen afzonderlijk aangekocht worden in gestandaardiseerde verpakkingshoeveelheden. Daarnaast zijn er een aantal sets met meerdere onderdelen verkrijgbaar. Iedere set bevat een vooraf bepaald aantal onderdelen in specifieke maten en dikten. 

 

Naast het gebruik bij de montage van ramen en deuren hebben deze handige en precies op maat gemaakte onderdelen waarschijnlijk nog vele andere toepassingen in de werkplaats of thuis.

Deel dit bericht