Klant-Login

U bent reeds klant bij RESTO bouwspecialiteiten?

Log in om verder te gaan.

 

Login gegevens vergeten? Contacteer ons!

Mail naar info@restobouw.be

Nieuwe bezoeker?

Wenst u graag toegang tot ons uitgebreid assortiment?

Registreer dan uw gegevens om verder te gaan.

 

 

Downloaden catalogus

U wenst toegang tot onze RESTO catalogus? Gelieve hieronder uw gegevens in te vullen.

De kracht van BelgaClima

BelgaClima staat voor een sterk uitgebalanceerd en hoogkwalitatief aanbod in luchtdichtsystemen.
Het gamma bestaat enerzijds uit innoverende producten voor de lucht- en winddichte plaatsing van uw isolatie; en meer in het bijzonder voor laag energie- en/of passiefbouw. Het aanbod reikt echter verder dan het product op zich en voorziet door enkele unieke aanvullende tools in de totale behoefte van de professional. Knowhow, opleiding, interactie en een doorgedreven focus op service maken allen samen van BelgaClima een uniek totaalconcept.

BelgaClima advieslijn

De ingenieur-specialisten geven telefonisch advies inzake luchtdichttoepassingen en/of -problemen; vanaf ontwerpfase tot en met plaatsing op de werf.

BelgaClima advieslijn: 0800 90 90 3

QR code

Scan met uw smartphone de QR-codes en raadpleeg snel en efficiënt de meest actuele technische info.

ALL-IN-ONE STORMBESTENDIGE RAAMAANSLUITFOLIE


Tevens is Belgastormblocker 100% vochtvariabel en volvlaks zelfklevend en hierdoor uitermate geschikt voor raamaansluitingen aan de buitenzijde en/of ALU-gevelbouw. Hierdoor kan Belgastormblocker zowél aan de koude als aan de warme zijde van het isolatiepakket worden gebruikt, dit in tegenstelling tot de klassieke “niet-vocht variabele“ membranen zoals EPDM, butyl, dampopen folie, PE tapes, enz… waar in sommige gevallen condensatie of schimmelvorming kan optreden!!

Video: Ontdek BelgaClima

Al sinds het ontstaan van de mensheid zoekt de mens naar manieren om comfortabel te wonen, zich warm te houden en veilig en droog beschut te zitten. We installeerden centrale verwarming en ontdekten alternatieve energiebronnen. Maar ondanks alle technologische innovaties en energiebesparende maatregelen vertonen veel gebouwen vandaag nog talloze gaten die – als je ze allemaal optelt – de grootte hebben van een gat van één vierkante meter. Het dichten van alle gaten en spleten, en huizen ombouwen tot passieve, luchtdichte en gezonde woningen is de uitdaging van de toekomst.

BelgaClima is gespecialiseerd in luchtdichte dak- en gevelfolies, raamaansluitfolies, kleefbanden en vele andere producten die van elk huis een goed geventileerde, luchtdichte en gezellige woning maken met een constante temperatuur; beschermd tegen wind, regen en kou. Minimaliseren van het energieverlies, verbeteren van het in-huisklimaat en de gezondheid.

BelgaClimacademy

BelgaClimacademy bundelt professionele opleidingsmodules voor architecten, verdelers en installateurs. Onze specialisten delen hun expertise en ervaring met u als professional, in de daarvoor voorziene vakspecifieke sessies. In functie van de doelgroep worden de klemtonen anders gelegd en wordt de informatie in het bijzonder toegepast op de werkomgeving van de cursist.

Presentation